söndag, december 01, 2013

En dag med jultema

Dagen har helt gått i julens tecken… Började med huvudvärk under natten men med lite huvudvärkstabletter, halstabletter och ytterligare sömn så kände jag mig rätt OK när jag steg upp. Började med att göra och beställa året julkort som ni kommer att få se här så småningom…

Efter frukost så blev det dammsugning och uppletande av julgrejer… Blir ju lite mera jobb när man ska julpynta för första gången i ett hus. Blir ju vår första jul här i år! Ljusstakar och julstjärnor placerades ut och de mesta hittade en bra plats.

Strax före 13-tiden bröt vi julstöket och gick en långpromenad med hundarna istället. Rejält blåsigt var det idag men temperaturen var helt ok, +4 grader.

Efter en dusch och lite lunch så bestämde vi oss för att åka ner på skyltsöndag. Gick genom galleriorna och vidare till storgatan men där var helt dött. Gick ner mot Möljen men även där var det helt tomt. Det visade sig att handelsföreningen i Hudiksvall hade ställt in skyltsöndag pga blåst. HUR i hela friden kan man ställa in Skyltsöndag? Var är nästa drag? Kommer julafton, nyårsafton och midsommar också att ställas in??? Helt otroligt och enormt snopet!!!

Vi gick istället upp till Lasse och Birgitta och fikade så vi kom inte hem förrän vid 19-tiden då var det ju dags för ytterligare en promenad med hundarna.

Väl inne i huset igen så blev det lussebullsbak till julmusik och varm glögg. Det är julstämning det!!!

DSC_0330DSC_0332

Julgardinerna till köket strök Henke sedan satte vi upp dem och bytte lite dukar så nu känner man av julstämningen till fullo. Bara snön som saknas sen är julstämningen fullbordad!

1 kommentar:

Erica sa...

Tråkigt med skyltningen men det låter som att det blev ganska julmysigt ändå =)