lördag, november 30, 2013

Inofficiell utställning

Vaknade till vid 8-tiden men måste ha däckat efter det för plötsligt ringde min väckarklocka klockan 9:45. Har väl inte sovit så hårt på år!! Är verkligen helt slut just nu men ändå är allt rätt kul nu också så det går liksom av bara farten att det händer en massa grejer… Trodde inte att jag skulle sova så länge men det var ju tur att jag ställde klockan för säkerhetsskull…

Fick rapport från Lisa hur det gick på utställningen så det var ingen panik att åka dit. Istället tog vi med hundarna och gick en långpromenad i ca en timma. Vilken perfekt uppladdning för utställning!

Klocka 12:30 anlände jag till Östanbräcks ridhus där Hudiksvalls kennelklubb årliga vinterutställning gick av stapeln. Praktiskt med utställning bara 1km hemmifrån Blinkar Tror att det var närmare 210 hundar anmälda, dock inte så många av varje ras men bra träning för Vinna. Domare för tollarna var idag Lars Widén som även dömer tollarna officiellt å då ger det ännu mera erfarenhet tycker jag. Vinna tyckte att det var skoj i ridhuset och var inte nå påverkad av miljön. Mycket glad och positiv till hela tillställningen.

Lars var en bra domare som gav bra konstruktiv kritik. Han tipsade om att jag skulle försöka sitta på huk framför henne istället för att stå. Hon är så fokuserad på mig å ställer sig nära mig och tittar upp i mitt ansikte. Då blir hennes ryggen lätt lite svankande. Mycket bra att tänka på! Det ska jag ta med mig. Vinna fick hur som helst HP och blev därmed BIR och fick springa i gruppfinalen- Där blev hon oplacerad men gjorde i mina ögon ännu bättre ifrån sig där. Stod bättre och sprang bättre så jag är jättenöjd. Mycket bra erfarenhet för Vinna också och ett bra sätt för mig att träna på stå i utställningssammanhang.

Vinnas kritik hittar ni här

DSC_0272DSC_0277DSC_0291DSC_0303 DSC_0322

Å så lite andra hundar:

DSC_0269DSC_0294DSC_0313DSC_0325

När jag kom hem åkte vi direkt ner på Clas Olsson och köpte en ljusslinga så i morgon ska det adventspyntas här hemma.

En liten skogspromenad blev det det på eftermiddan och sen somnade jag i soffan fram till middag som Henke fixade.

Förrätt: parmainlindad sparris med riven västerbottenost och balsamicocreme

Varmrätt: Grillad biff, Pom squares  och grillmästarsås.

Tv för kvällen blev “Så mycket bättre”

Inga kommentarer: