torsdag, november 21, 2013

En dag på E4:an

Idag var det dags att tillsammans med miljöpolisen och polisen stå efter E4:an och inspektera avfallstransporter. En annorlunda arbetsuppgift som vi aldrig gjort i Hudiksvall tidigare.

Först blev det lite jobb på kontoret men klockan 09:30 träffade vi på polisstation för en snabb genomgång över upplägget och sedan begav vi oss ut till kontrollplatsen på E4:an.

Lugnet före stormen….

2013-11-21 10.05.43

En rad transporter stoppades och men ur vår synpunkt var det väldigt lite jobb då bara en transport visade sig innehålla avfall. Intressant ändå att se vad som rullar på våra vägar. Man förvånas verkligen!!!

Efter lunch blev det dock fler avfallstransporter och allt såg bra ut ur. Polisen fick göra en del ålägganden på några bilar/transporter och när vi åkte från platsen stod det två personfordon kvar som förarna inte fått köra därifrån. En riktigt intressant och annorlunda dag och en rolig bild på en transport som dock inte innehöll avfall….

2013-11-21 12.29.01

När jag kom tillbaka till kontoret blev det jobb fram till klockan 17 sen blev det raka vägen hem. En promenad med hundarna i skogen och sedan middag. Var sååååå trött!!!!

Inga kommentarer: