måndag, november 18, 2013

Ny vecka

Så var den effektiva veckan över så nu är det bara att se vad denna veckan ska bjuda på.

Veckan började i alla fall ganska effektivt. Hade en del att sortera efter förra veckan då jag i stort sett inte var inne på kontoret nått. Började också med den första skrivelsen och beslutet från förra veckans ena inspektion. Det blev även lite cesium och radonmätningar och så klart var jag hem till hundarna på lunchen.

Slutade först klockan 17:45 å då bar det av hemmåt för snabbt ombyte och sedan en joggingtur. Dagens mörkertur kändes mest som ett intervallpass då det hela tiden dök upp saker på vägen eller vad sägs om två hästmöten, två hundmöten, två bajsstopp och ett traktormöte. Vill inte springa med hundarna i draglina när vi passerar folk, hundar, hästar eller fordon så jag “halar”" in hundarna och går åt sidan. Måste jag stanna blir det ofta så att jag ökar i alla fall en bit efteråt så ni förstår varför jag kallar denna rundan för intervallträning.

En dusch och sedan middag med resterna av gårdagens silltårta så trots att det var måndag så delade vi på en liten liten snaps.Blinkar

Vi hade dessutom kvar en äppelkaka från i söndags så det blev även efterrätt idag vilket inte riktigt hör till måndagar.

Kvällen spenderades med lite stå-träning med Vinna och lite fjärrdirigering med Humla och Neo.

Hundarna nöjda så då njöt vi framför tvn genom att för första gången på mycket länge se ett avsnitt av CSI. När vi hade avnjutit det så sappade vi runt och somnade… Jaha så kan det också gå… Blinkar

Inga kommentarer: