fredag, november 29, 2013

Ändrade planer och ytterligare nattarbete…

Idag var det meningen att länsstyrelsen skulle komma på revision av vårt kontor och vår nämnd. Tyvärr blev det inställt pga akut ryggskott så helt plötsligt fick man en hel dag att använda till annat.tog jag  Undrar vilken av de 17 inspektionsrapporterna jag skulle börja med… BlinkarJa ja det var bara att ta en skrivelse i taget… Som vanligt dök det dock upp en rad andra saker som “stal” min tid så det blev bara tre skrivelser idag för sen kände jag att jag bara var tvungen att gå hem klockan 15. Hade då jobbat non stopp utan lunch sedan 7.

Skönt att komma hem och hinna ut med hundarna innan det är alldeles kolsvart. Eftersom Henke åkt hem till lunch då han var så förkyld så tog jag med alla tre. Gick promenaden över de gamla täkterna och den har nog blivit min favorit just nu tror jag. Tar ungefär en halvtimma och även Neo kan hänga med vilket känns bra…

Efter promenaden somnade jag 30 minuter sen åkte vi till pizzerian för att käka middag. Väl där blev jag sugen på kött istället så det blev en plankstek istället.

Henke åkte hem och la sig medan jag åkte vidare på ljusparty hos Maria i Iggesund. Mycket trevlig tjejkväll med lite shopping och en massa fika.

Kom hem först närmare 23 å då var jag sååå trött!!! Drack kaffe och begav mig sedan ner på stan för att göra ljudnivåmätningar på krogarna igen. Det gick ju inte att mäta förra helgen då jag också var ute. Idag gick det bättre då det var livespelningar på båda krogarna. Tillbaka hemma igen var jag inte förrän klockan var närmare 01:30 men nu är det gjort. Jag är sååå slut! Tror att jag jobbat 50 timmar/vecka de tre senaste veckorna. Nu är det tre veckor kvar till jul och banne mig… Nu ska inte jag jobba längre än 17 nån dag resten av året… !!!

Inga kommentarer: