onsdag, november 20, 2013

Första snön…

Vaknade och förvånades över vad jag såg… Det hade kommit snö under natten…. Det skulle väl inte komma nån nederbörd i natt…? Hur som helst så var det ett trevligt inslag som ljusade upp vår tillvara en hel del. Inte blev det sämre av att solen sken hela dan också!!!

Blev inspektionsskrivelse, cesium och radonmätning även idag…

Som vanligt en sen lunch och det var lite en miss idag för precis lagom tills jag skulle ta soliga kort på vovvarna så hade solen börjat försvinna bakom trädtopparna. Här kommer i alla fall några bilder från lunchpromenaden.

DSC_0185DSC_0189DSC_0198DSC_0213

På eftermiddagen var det meningen att det skulle bli gumpa men när vi kom till hallen så var den tom. Det visade sig att ledaren var sjuk så det blev ingen träning idag. Åkte istället tillbaka till jobbet och jobbade vidare tills klockan 17:30.

Handlade på vägen hem och eftersom Henke hade kommit hem så fick han gå med Neo så kunde jag istället springa min runda så det blev tränings trots allt.

Efter maten gjorde jag iordning inför SSRK-bokföringen som jag måste ta tag i. Nu är i alla fall alla papper på plats så förhoppningsvis ska bokföringen gå hyffsat smärtfritt.

Inga kommentarer: