fredag, december 13, 2013

Julfest

Var på jobbet redan före 7 för att hinna vara med på luciamorgon. Hudiksvalls lucia kom och lussade i kommunfiket.

Trodde att jag skulle hinna jobba bort allt denna vecka för att kunna röja och städa lite på dator och på kontoret till veckan men det funkade tydligen inte… Full fart på jobbet idag fram tills klockan 15. gick ut och käkade Thailunch men annars var det full huggning hela dan för att försöka gå igen ett objekts handlingar som bestod av 4 pärmar osorterade handlingar… Phu!

För att göra saken lite extra jobbig hade jag ont i skallen hela dan så när jag åkte hem klockan 15 blev det fört ett försök till skogspromenad men sedan en promenad genom byn istället. Det var för mjukt att gå i skogen nu… Har ju varit plussgrader några dagar nu så det härligt fluffiga pudersnön är borta och istället är det mjuk blöt snö i skogen.

Efter promenaden blev det till att ta en huvudvärktablett och somnade en halv timme å då var det hög tid att göra sig klar inför Voiths julfest.

Vi träffades hos Eva-Lotta och åt en massa gott tilltugg, drack glögg och satt och snackade fram till klockan 18:15 då det var hög tid att åka ner till Radjos där Voths årliga julfest skulle hållas. Blev en trevlig tillställning där vi dessutom lyckades vinna två böcker i musiktävlingen och Henke vann dessutom 1000kr i friskvärdslotteriet. Bra utdelning ikväll!

2013-12-13 21.38.43

Engmans kapell underhöll med julsånger och irländsk musik. Mycket bra som vanligt!

2013-12-13 22.17.26

Kom hem före midnatt och somnade väl mer eller mindre direkt.

Inga kommentarer: