tisdag, april 07, 2015

Cykling och paltkok

Idag åkte Henke till Taiwan. Avundas honom verkligen inte för den resan. Fy tusan vad lång tid på resande fot. Åker idag klockan 09:00 och kommer inte fram förrän I morgon vid 10-tiden, 25 timmars resa med tåg från Hudik till Arlanda, väntan för vidare fly till Bangkok och ytterligare lite väntan för vidare transport till Taiwan. Buss från flygplatsen till tågstation och sedan snabbtåg några timmar till den ort där de ska vara… Phu!!!

För egen del var det lite av en ödesdag på jobbet då allas datorer kommer att ominstalleras med helt ny programvara och nya servrar, sk plattformsbyte. Undrar hur mycket som kommer att funka I morgon…

Efter jobbet gick jag en kort skogspromenad med alla tre hundarna och sedan tog jag med tjejerna på en kort cykeltur på 3 km.

Gick sedan in och satte igång med paltkok. Mums! Gäller att passa på när den som inte är lika frälst över palt som jag är ändå är bortrest.

Palt

Blev sen middag, inte förrän klockan åtta var palten klar och jag kunde avnjuta inte mindre än tre stycken. Mums!!!

Hundarna var heldryga när jag slutligen gick och la mig. Tror att de var helt inställda på att Henke skulle komma hem och eftersom det bllåste ute så lät det ju lite i huset vilket resulterade i att de vid tre tillfällen skällde och väckte mig mellan 23:30-01:00 men då lackade jag ut fullständigt, Skällde ut dem ordentligt och sen sov de som små ljus….

Inga kommentarer: