onsdag, april 01, 2015

Halvdags jobb och begravning

Blev jobb fram till lunch idag och sedan träffades jag och Henke hemma för att käka lunch innan vi skulle bege oss till Idenors kyrka för begravning av Göstas mamma Kerstin. För egen del hade jag bara träffat Kerstin några gånger i jobbet och några gånger hemma hos Ida och Gösta så jag trodde att begravningen skulle bli rätt lugn men så fel jag hade. Vet faktiskt inte vad som hände men jag blev riktigt riktigt rörd framförallt efteråt. Vet faktiskt inte varför men känslorna bara svämmae över. Börjar likna min mamma tror jag… Blinkar

Efter begravningen blev det fika i Mariagården så vi kom inte hem förrän vid 16-tiden. Slappade en stund och tog sedan hundarna på en promenad. Stannade då ute och tränade med tjejerna. Dirigeringar även idag med fokus på Ut för Vinna samt inte byta. Eftersom jag hade vilt tinat sedan i söndags så blev det även vilt idag i övningarna.

Båda var duktiga och vilthanteringen var perfekt men så var det ju inga änder med idag. Måste tina några änder men tänkte vänta nån vecka tills skendräktigheten verkligen är över.

Ut- kommandot funkade riktigt riktigt bra idag däremot var det lite si och så med sidoskicken istället. Måste dessutom träna på stadgan efter stopp. Hon MÅSTE kunna vänta längre!

Humla var suverän idag. Har lagt till ett berömkommando om hon fokuserar rätt och banne mig om jag inte fått lite bättre stadga i och med det. Däremot har även Humla blivit lite snabb på att efter stoppsignal så det ska jag träna lite mera på.

Till middag blev det renskav idag… Känns som helg men det är ju en dag kvar på denna veckan….

Inga kommentarer: