torsdag, april 23, 2015

Fest med jobbet

Idag var det dags att fira lite folk på jobbet. Kicki gick ju i pension vid årsskiftet…. Eller hon gick i alla fall hem vid årsskiftet sen har hon ju semester och annat så när hon väl gick i pension vet jag faktiskt inte… Anne-Li fyllde 50 år i vår och Ulrika fyllde 30 år så det blev lite smått och gott.

För dem började firandet vid lunch då det fick gå på danslunch. En dansföreställning på teatern som hette skräp. Samtidig serverades soppa. Vi tyckte att temat stämde bra med vårt jobb men tror att själva dansen var rätt flummig. De fick också ett tema på en sång som de skulle framföra och för att skaffa rekvisita så fick de100kr var med uppmaningen att återvinning var välkomnat.

På eftermiddagen anslöt några tidigare  kollegor och numera pensionärer. Gudrun, Bertil, Uno, Eva och dessutom Diana som numera arbetar på räddningstjänsten.

DSC_0057DSC_0059DSC_0066

Vi gick och Bowlade och sedan, efter att ha bytt om så träffades vi på fd fängelset. Började med att i grupperna träna in sången vi skulle framföra. Teamleader var jubilarerna och sedan var vi ytterligare 6 stycken i varje grupp. Vår grupp framförde Köppebävisan å vår rekvisita var kepsar, kopparbergs cider och snus. Coolt blev det!

DSC_0080DSC_0081 DSC_0082DSC_0088DSC_0096DSC_0105DSC_0114DSC_0117 DSC_0120

Middag hade vi beställd från Ica Maxi. Kallskuret och sedan kladdkaka och grädde.

En trevlig kväll med mycket prat. I present fick de varsin Kolbullepanna och lite viltsaft och praliner. Kicki fick en fotoram fulladdad med bilder från alla festerna på jobbet.

Liftade med Emma hem vid 22-tiden.

Inga kommentarer: