torsdag, april 09, 2015

En helt värdelös arbetsdag!

Sov skitdåligt hela natten och vaknade stup i kvarten. Sista gången var det vid 05:15 då Humla stod och gnällde vid toadörren. Står Humla vid toadörren så är hon nödig så det var bara att gå upp… Väluppfostrad hund va? Blinkar Skämt och sido så har vi ju en utgång till gården från toa å det är där vi släpper ut dem för kvällsrastningen så…. Hur som helst så var hon mycket riktigt dålig i magen så det var tur att jag gick upp…

Väl på jobbet så funkade fortfarande ingenting. Kom inte åt diarieföringsprogrammet, kartprogrammet eller ett enda dokument så det enda jag gjorde idag var att förbereda lite för kommande fest, mätte lite cesium och pratade ett par gånger i telefon. Hur ineffektivt som helst men det är ju inte mitt fel. År det lika i morgon så kan jag i alla fall läsa igenom en rapport som kom in i går och som jag fått utskriven idag. Alltid något!

Har ju glömt lägga ut bilden som jag fick av Maggan när vi var bortresta…

20150318_172436

Efter jobbet stannade jag till och handlade lite och sedan blev det en promenad på täkterna. Det var härligt varmt idag med +15 grader. Måste ju ta bra på snön!!!

Trött trött på kvällen så jag kröp till sängs klockan 22:30.

Dagens snöläge…

2015-04-09 19.46.09

Inga kommentarer: