onsdag, april 08, 2015

Islossning på Lillfjärden och Stadsfjärden

Det verkar peppar peppar som att ominstallationen av datorerna gått bra men det är väldigt många grejer som ännu inte är överflyttade vilket innebär att man kan nästan inte göra nån ting… Enormt ineffektiv dag med andra ord…

På lunchen la jag ett sök till tjejerna. Var sedan hem och åt och gick en promenad med allesammans. Neo fick vänta i bilen medans tjejerna fick ta in söket. Vinna fick ta in sju stycken på rad utan belöning. Hög fart och bra motivation hela tiden. Humla fick sedan ta de resterande fem vilket hon gjorde väldigt fint.

När jag kom tillbaka till stan efter lunchen konstaterade jag att det stormiga vädret hade löst upp isen både i Lillfjärden och på stadsfjärden. Bara vår sjö som isen fortfarande har sitt grepp på. Den ligger i en sänka och påverkas därför inte lika mycket av vind men ca halva isen är i alla fall borta så inom en vecka om vädret fortsätter så här så borde den väl försvinna.

Några vårbilder från islossningen….

DSC_1471DSC_1472DSC_1479DSC_1485DSC_1490DSC_1491

Efter jobbet åkte jag på Jysk och Dollarstore men då ringde Gunilla och ville gå promenad. Sagt och gjort. Hem och bytte om och åkte sedan till Idenor och tog en långpromenad. Hon hade bara Maggie medans jag hade Vinna och Humla så bara tre hundar. Alla skötte sig fint, inte en enda gång var det nån som stack trots att de var lösa hela tiden.

Till middag blev det Paolos pasta. Hade blivit tipsad om den om man nån gång skulle köpa halvfabrikatsmat. Pasta och pastasås som var riktigt riktigt god!!! Crema di Pesto sås på Gran Panzerotti fyllda med fläsk och nötkött i rödvinssky och rotfruktsfond. Super super gott!!!

Ett första kort på snöläget på vår baksida…. Mycket snö kvar där!

2015-04-08 17.34.00

Inga kommentarer: