torsdag, juni 23, 2016

Finbesök från Piteå

Idag jobbade jag på till klockan 13:30 sedan åkte jag hem och fixade lite. Åt lunch, gick med hundarna och gjorde de sista förberedelserna innan släkten kommer.

Henke kom hem vid 16-tiden och mamma och pappa anlände strax efter. När de hade packat sig in och fixat lite så slog vi oss ner på altanen med varsin gravlaxsmörgås och ett glas rosé.

Vid 20-tiden anlände Thomas, Helena, Amanda och Emil samt deras hund Vailo, en 4 månaders korsning mellan alaska malamute och Grönlandshund. Vi släppte in alla hundarna på gården så fick de göra sig bekanta med varandra och Vailo hittade direkt Vinna som fick mycket “motion”.

2016-06-24 11.00.19

Vi gick sedan en promenad genom byn innan det var hög tid att beställa hämtmat. Alla valde ut de rätter de ville ha från Nojs men när vi sedan skulle beställa konstaterade vi att de stängt för 3 minuter sedan. Letade igenom alla hämtmenyer vi hade hemma och konstaterade att Hot Chili hade öppet till kl. 22 på vardagar så då blev det mat därifrån istället. Funkade fint. Vi blev mätta och fick massor med mat över.

Jag, Henke, mamma, pappa och Amanda satt uppe och pratade till 1-tiden men då var det hög tid att krypa i säng.

Helena och Thomas sov i husvagnen tillsammans med hunden och Amande och Emil sov i gäststugan. Funkade fint!

Inga kommentarer: