lördag, juni 11, 2016

Ledig lördag

Om förra helgen var extremt effektiv så har denna helg i alla fall inletts helt annorlunda. Sovmorgon och slapp på förmiddagen. En promenad med tjejerna innan vi åkte ner på stan. Skulle försöka hitta en matta till matrummet men där gick vi bet. Hamnade istället på stan och Glada Hudik teaterns 20 års jubileum där det bjöds på underhållning och tårta. 6000 tårtbitar skulle delas ut till besökare å det var en hel del folk samlade i kanalparken vid storgatan.

2016-06-11 13.27.47

Då vi blev hungriga på stan så gick vi till Möljens café och grill och käkade lunch. Blev en surdegspizza med lufttorkad skinka. Mums!

2016-06-11 14.16.00 2016-06-11 14.16.09

Åkte sedan och handlade innan vi åkte hem.

När vi kom hem blev både jag och Henke trötta så vi slappade och somnade en stund i soffan.

Eftersom hundarna inte fått nån egentlig promenad utan mest varit ute på gården så var det hög tid att gå en sväng. Gick en runda i skogen med lite bad/apportering på vägen. Eftersom Vinna lyckades skita ner sig sedan på promenaden så blev det en tur ner till sjön också för ytterligare ett bad.

2016-06-11 18.07.04

Väl hemma tog vi in golvlisterna till vardagsrummet som målades för tre år sedan och fortfarande låg kvar i garaget. sorterade och hittade respektive lists plats. Tog en drink men satte sedan igång med middagen. Henke fixade risotto medan jag drog spikar från alla dörrfoder som vi tagit bort inför golvläggningen.

Googlade lite mattor också och hittade en fin på IKEA så det får nog bli en tur dit nästa helg tror jag.

Till middag blev det alltså Risotto och pilgrimsmusslor.

Skön slappardag idag, i morgon får vi se till att få lite gjort i form av att montera tillbaka dörrfoder och lister i matrummet och hallen samt återställa möblerna till matrummet som ni är klart. Kommer att måla dörrfoder och dörrar så småningom men det får bli sen när garaget är tomt så att jag har någonstans att hålla till.

Hundarna kanske också vill göra nått i morgon. Har inte lagt ett sök till dem på flera månader så jag tror att det får bli sök i morgon.

Inga kommentarer: