fredag, juni 03, 2016

Full fart mot långledighet

En effektiv dag på jobbet idag. Fick en hel del gjort även om jag inte hann allt som jag tänkt. Cyklade på förmiddagen och var sedan ute och åt med kollegorna på 49:an. Härligt att kunna sitta ute och äta lunch!

Kom inte från jobbet förrän 16:30 då gick vi en promenad med tjejerna till Talgen. Tänkte träna dirigeringar över vattnet igen på samma sätt som igår. Gick inte alls lika bra idag, Tillbaka på ruta ett! Förstår inte varför vi har sån låsning på vattendirigeringarna???

2016-06-03 17.34.36

När Vi kom hem fixade vi middag. Trodde att Vinnas skada gått upp igen. Hon ryggade tillbaka när jag kom och strök på henne. Bad Henke göra detsamma och en liten tillbakaryggning även då. Blev se himla orolig men tack och lov så gick min oro över snabbt. Såg Vinna skutta ut på gården och ligga och rulla sig hej vilt. När hon kom in var det inga problem att stryka på henna igen. Fy tusan! Vill verkligen inte ha en skadad hund igen. Nu ska vi träna för fullt!

Till middag blev det först crustader med chilicheese och sedan grillad flankstek med greksallad, tsatsiki och vitlöksbröd. Henke hade köpt svenska jordgubbar så det blev efterrätt idag också. Årspremiär för svenska jordgubbar!!!

På kvällen tog vi ett dopp i spabaljan igen. Det var ett tag sedan sist så det var härligt att få krypa ner och njuta igen.

Dörren ut till gården stod öppen hela kvällen, Perfekt att man har myggdörr och perfekt för hundarna som går ut och in som de vill. Både jag och Henke måste ha somnat vid midnatt för vi vaknade av att Humla skällde till ute vid 01:30-tiden. Då var det hög tid att stänga dörren och krypa i säng.

Inga kommentarer: