söndag, juni 12, 2016

Nytt golv i tre rum

Om vi inte direkt fick nått gjort igår annat är att vara ledig och bara ha det härligt så blev det desto mera gjort idag. På förmiddagen tog jag tjejerna på en 5 km promenad. När jag kom tillbaka hem hade Lasse kommit så han och Henke hade börjat med det tredje och sista rummet, lilla hallen utanför sovrummen. Jag satte igång och återställa lister och dörrfoder i de rum där nya golvet är inlagt, dvs matrummet och entréhallen. På eftermiddagen var allt golv inlagt och alla listerna tillbakasatta så det som nu återstår är att köpa in och montera listerna mellan rummen (ersättarena till trösklar). De är beställningsvara så det kommer väl antagligen att ta ett tag innan de kommer på plats.

Lasse och Henke lyfte tillbaka alla tunga möblerna sedan fixade vi att ställa tillbaka allt porslin som vi tagit ur skåpen. Bar tillbaka bord och stolar så diverse prydnadsgrejer och liknande så att det ser lite ombonat ut. Det som saknas är matta under bordet och ev en golvmatta som jag kom på skulle kunna vara fint om jag hittar två mattor som matchar varann. Får nog bli en tur till IKEA till helgen tror jag.

Tog en sväng med tjejerna på eftermiddagen och avslutade med ett sök. Första söket sedan Vinnas skada. Båda tjejerna var enormt duktiga!!!

Inga kommentarer: