torsdag, juni 16, 2016

Henke till Götet och jag fortsätter att äta fisk

Idag genomförde vi inspektioner i Nordanstig. Stocka, Mellanfjärden och avslutade med den största hamnen, den mitt i stan i Hudik.

20160616_10262620160616_102807

Efter inspektionen i Mellanfjärden där vi även besökte Trolska skogen och ett spa så åkte vi och drack förmiddagskaffe hos Bertil i Horte. Jag har inte varit dit sedan de flyttade till huset och det är jag vet inte hur många år sedan…Trevligt var det i alla fall att träffa honom igen.

Innan vi lämnade Mellanfjärden åt vi brygglunch på restaurang Sjömärket. Torsk med äggsås och färskpotatis.

20160616_120528

Avslutade sedan arbetsdagen i Hamnen i Hudik.

Direkt efter jobbet åkte jag hem och hämtade hundarna och sedan åkte jag till Iggesund där vi skulle träna hund. Nu hade det blivit omslag i vädret så det småregnade lite.

Vinna fick köra långa dubbelmarkeringar i svår terräng och sedan dubbelmarkeringar i vatten. Lite svårt för markeringarna på land men väldigt duktig på vatten.

Humla fick också göra dubbelmarkeringar i vatten samt dirigering på land och sedan vara med och dela på ett sök. Hon är duktig min lilla stumpa.

Frusen och kall var jag när jag kom hem. Värmde palt och njöt till fullo av dem men sedan somnade jag i soffan under en varm filt.

Frusen var jag när jag kom hem!

Henke hade gått med hundarna på lunchen så att jag slapp åka hem. Han var ledig på förmiddagen och åkte sedan till Göteborg för att se Iron Maiden i helgen.

Inga kommentarer: