tisdag, juni 21, 2016

Jakträtt

Idag blev det ännu en effektiv dag. Henke gick hem med feber vid lunch medan jag jobbade på fram till klockan 16:30. Då svängde jag förbi ordförande i Fiskeby VVO och finns hans underskrift på jaktarrendet så nu är det spikat och klart. I höst kan jag ta med tjejerna och gå ut med bössan direkt från tomten. Kommer att bli kalas!

Väl hemma så var det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång. Henke rensade duschavloppet och fixade med spabaljan medan jag tog tjejerna på en kort träningspromenad till den lilla pölen i skogen. Körde några dubbelmarkeringar till andra sidan. Båda Humla och Vinna var duktiga! Vinna kastar sig i medan Humla smyger ner i vattnet och sedan tuffar hon som tåget. Myggigt som tusan var det så fick slåss ordentligen.

Väl hemma så tog jag fram dammsugare. Dammsög allt minutiöst, under sängen, hela soffan med alla dynor. drog fram soffan och dammsög bakom och under. Mattan togs fram för att jag skulle komma åt hela och sedan dammsög jag såklart under mattorna också. Använde borsten och dammtorkade med dammsugaren också medans Henke gick och dammtorkade på riktigt. Har nog aldrig dammsugit så länge. Tror att det tog nästan 3 timmar!!! Visserligen med två telefonavbrott.

Dammtorkade och torkade golv samt la ut nya mattan i matrummet så jag kommer hem idag blir det handling, gräsklippning och skurning av toaletterna sen är det bara att ta emot gästerna som kommer efter jobbet på torsdag.

Middag intogs idag klockan 21:30 och aktiviteterna avslutades vid midnatt.

Inga kommentarer: