lördag, januari 26, 2019

En effektiv dag

Skönt med helg och lördag! Uppstigning när Humla ansåg att vi skulle upp klockan 8. Blev kaffe och nyhetsmorgon sedan började vi fundera lite över köket. Kollade på hemsidan vad vi skulle behöva för grejer i lådor, vad vi skulle vilja komplettera vår köksritning med och sedan gjorde vi en lista.

Efter frukost tog vi en promenad med tjejerna sedan packade vi in oss i bilen och åkte till Sundsvall och IKEA. Vi kom upp klockan 13:15. Gick in och shoppade enligt vår lista och åt sedan en räkmacka innan vi gick till kassan. Tillbaka i bilen var vi klockan 14:30 och då åkte vi hemåt.

Vi kom till Gnarp sedan var det tvärstopp. Efter et tids stillastående så vände jag och körde vägen över Bergsjö istället.

Väl hemma lastade vi ur bilen och packade upp varorna. Såklart lyckades jag tappa burken med träolja som vi köpt till bänkskivan.. Den ramlade i backen på mattan i matrummet. Öppnades och halva burken rann ut över mattan. Torkade och fejjade så gott det gick så nu är det bara att hålla tummarna att inte mattan är förstörd.

Henke gick ut och skottade, de har snöat hela dagen och delar av natten så det är lika bra att ta bort det som kommit. Det utlovas en hel del snö den närmaste veckan… Medan Henke skottade tog jag tjejerna på en promenad ute på isen så att jag och de fick röra sig. Bra motions att gå i lite djupare snö…

När vi var färdiga med detta åkte vi ner på stan och åt middag. Idag testade vi Esterns restaurang. Helt OK mat. Handlade på Hemköp innan vi åkte hem.

På kvällen blev det lite tv men sedan kände vi att det var hög tid för att ta ett dopp. Sagt och gjort! –4 grader i luften och ett stilla snöfall av stora flingor. I vattnet var det 38 grader och kombinerar man de båda så betyder det att man ska lägga sig i den fluffiga snön och sedan krypa ner i baljan.

Inga kommentarer: