onsdag, januari 30, 2019

Projektplanering

Stora delar av denna veckan går ut på att förbereda iför två projekt som vi ska köra nu i februari och mars. Det ena är tillsyn på förskolor och det andra är ett kemikalieprojekt. Kemikalieprojektet är i stort planerat men vi ska välja ut butiker som ska besökas, formulera ett informationsbrev och skicka ut det.

När det gäller förskoleprojektet är det mera oklart. En checklista ska arbetas fram, ett brev ska skrivas och skickas och kontaktpersoner på varje objekt ska kontaktas och antalet objekt som vi ska besöka är 45 st så det finns att göras.

Som vanligt blev det löpning på lunchen. Idag sprang jag och hundarna själv och det gick bara fint. Är så glad att det känns lättare nu. Så småningom får jag utöka sträckan ytterligare. Har en tanke om att springa fem kilometer per gång så när den rundan är inarbetat gäller det att korta ner tiden. Längre än 5 km har jag inga planer på att springa regelbundet.

Efter jobbet idag väntade en promenad runt Nordenholm medan Henke skottade. När jag kom tillbaka tog jag även en runda på isen. Var lite jonbbigt att gå i nästan 1 dm nysnö men efter nästan ett varv så kom Henke och plogade så då gick det lättare så vi tog ytterligare ett varv. Blev härliga 20 000 steg idag!

Till middag blev det grillad kyckling, sallad och dressing i tortillabröd.

Inga kommentarer: