fredag, januari 04, 2019

Henke åkte till jobbet, jag sprang i spöregn

Eftersom Henke var sjuk innan jul så låg han lite efter på jobbfronten. Han åkte därför in och gjorde en halvdag idag. Själv sov jag vidare men vid 10 tog jag mig ändå ut tillsammans med tjejerna för att springa. Jag hade inte kollat ut innan jag bytte om å det var nog tur för det var +5 grader och spöregn. Behöver jag säga att det var snorhalt!?

Humla var seg vilket jag tror berodde på halkan. BLev därför en långsam och lite småtung runda då man mer eller mindre får dra hunden med sig. Släppte henne viss sträckor men då fick jag stå och vänta in henne efteråt. Men som sagt, jag anpassar hastigheten till Humla å då blev det en seg runda men det spelar ingen roll, bara jag genomför rundan. Idag blev det 5 km men då gick jag nog ca en halv kilometer för att de rastades innan jag började springa och dessutom lite efter vägen.

Efter en dusch och lite hemmafix så blev det frukost tillsammans mede Henke som då åt lunch. Efter det så åkte vi ner på stan och tittade på tapeter. Det är såå himla svårt att välja i det enorma utbudet som finns. Vi var runt på tre ställen och jag vet faktiskt inte hur mycket klokare vi blev.  Vi var också förbi Träffpunkten och hämtade ut några paket, dels termostater till golvvärmen och dels uttag för stereon som vi ska ha i köket.

Väl hemma igen så tog vi tjejerna på en promenad och sedan blev det middag. Lite crustader med chiliost och sedan en fläskfilérätt med kantareller och potatisgratängen som blev kvar i förrgår.

På kvällen monterade vi ner de sista skåpen och såklart lyckades jag få det tungsta och största på min tå. Vi får se hur den ser ut om några dagar.

Kvällen spenderades med årssammanställning och tv-titt.

Inga kommentarer: