fredag, januari 18, 2019

Sopslut!

Idag var det möte på förmiddag och på lunchen blev det veckans tredje löprunda. Även denna gången på egen hand.

På eftermiddagen hade jag bokat in en inspektion på en fotvårdslokal och direkt efter den åkte jag och köpte mobilladdare till våra bilar på jobbet.

Direkt efter jobbet åkte jag och hämtade en leverans från fritidsfabriken och Henke stannade på vägen för att köpa pizza. Jag hann hem och röja lite i köket innan Henke ringde och sa att han åkte från pizzerian. Släppte ut hundarna på gården en stund och dukade fram men sen kom ingen Henke. Det visade sig att en bil kört av vägen bara 200 m från vårt hus så han blev såklart tvungen att stanna och försöka hjälpa till. Bilen hade kört lite för lång ut mot kanten vid möte så ena framhjulet hade sjunkit ner. Då så djupt att de inte lyckades putta upp den.

Han lämnade en spade och meddelade att han skulle komma tillbaka bara han fått lite mat i magen. Pizzan hade hunnit bli kall och vi kände att vi kastade i oss mat för att åka till baka och hjälpa till. Jag tog med hundarna på en promenad genom byn medan Henke lyckades koppla fast bilen bakom våran och dra upp den på vägen igen.

När jag kom hem efter promenaden hade jag fått ont i huvudet så jag tog mig en tablett och la mig och sen kan jag meddela att jag låt. Tror klockan var ca 20:00 när jag la mig och sen sov jag tills Henke väckte mig klockan 00:30. Gick och la mig i sängen och sov fram till 8:15. 12 timmars sömn blev det minsann i natt!!!

Inga kommentarer: