måndag, januari 07, 2019

Inleder arbetsåret 2019 och besvikelse…

7 januari och dags för årets första arbetsdag. Vi började dock dagen att vänta hemma eftersom snickarna som ska göra om vårt kök skulle inleda arbetat idag. När vi vid 7:45 fortfarande inte hört något så skickar jag ett meddelande. Då visar det sig att aktuell snickare är ledig och dessutom utlovat på ett annat jobb i dagen eftersom så inte förrän på onsdag skulle han komma. Inte någon bra början på dagen. Det innebär att arbetet kommer att bli förskjutet…

Väl på jobbet så fick jag vara lite upprörd och skrev också av mig min besvikelse på facebook och jag tror att snickaren fick höra det eftersom jag är vän med vänner/släktingar till honom.

Arbetsdagen i sig blir väl som ofta när många varit borta en längre tid. Man pratar om hur ledigheten varit och uppdaterar sig lite med vad som hänt under tiden man varit ledig.

På  lunchen skulle jag och Maggan springa en sväng. Då det är så isigt så skulle vi ta en sväng i skogen. Nu visade dig sig att det var isigt även där. Vi fick springa lite försiktigt och sen när vi sprungit över halva sträckan så konstaterar jag att mina broddar på ena foten. Bara att halka sig tillbaka samma väg som vi kommit men till sist dök den upp. Blev lite ineffektiv löpning men vi tog oss i alla fall runt en slinga på nästan 5km i varierande tempi, jogging, lunk och gång.

Efter jobbet blev det en promenad genom byn och lite enkel matlagning

Inga kommentarer: