onsdag, januari 23, 2019

Provtagning, träning i toto och Vinnarmiddag

Idag fick jag tid för provtagning hos veterinären. På förmiddagen gjorde jag därför en beställning av Prcd-PRA prov för Vinna. Provtagningen var annars inriktad på Humla som ska tas om. Hon testades ju med resultatet Affected när hon var 5 år men har i hela sitt liv ögonlysts UA, sista gången så sent som i november vid en ålder av 13 år 7 månader.

Vinna är fri eftersom Vinnas pappa Boots bägge föräldrar är testade fria liksom Vinnas mamma Pixel. Eftersom Boots är amerikan så finns inte hans resultat registrerat hos kennelklubben så därför blir inte Vinna som är Hereditärt fri registrerat och därmed inte heller hennes avkommor. Genom att jag nu testar henne så kommer hennes avkommor att registreras som Hereditärt fria.

Strax före lunch idag såg jag jag också att restaurangen “Sigges” la ut ett inlägg om att man kunde vinna en femrätters middag för två personer ikväll. Det man skulle göra var att dela inlägget om att restaurangen öppnar igen i morgon med en nya meny. Sagt och gjort och banne mig om jag inte var en av fem vinnare!!!

På lunchen blev det en löprunda och sedan åkte jag hem vid 15-tiden och hämtade alla hundarnas handlingar inför veterinärbesöket.

Efter provtagningen åkte jag till totohallen och körde ett kort men intensivt träningspass med Anna.

Väl hemma fick Henke rasta tjejerna medan jag gjorde mig iordning för middag. Eftersom jag ordnat så fin middag fick Henke köra. Å wow vilken middag det blev. Helt fantastiskt gott var det!





Inga kommentarer: