söndag, januari 20, 2019

Middag och matlagning

Idag var en sån dag då jag hade bestämt mig för att inte göra några som helst måsten….Sov så länge vi kände för det och var trötta. Å så länge inte Humla väckte oss…. Käkade frukost framför tvn och gick sedan en promenad i riktigt härligt väder. Blev lite bilder idag när vi har så fint med nysnö och sol.











Vi fick ett infall så efter att vi gått en promenad med tjejerna genom byn med lite fotografering så hämtade vi 4-hjulingen och körde ner till isen. Henke plogade upp en väg mellan bryggan och skoterleden vid andra änden av sjön. Från början gick det lite trögt men genom att inte ploga ner ända mot isen¨så gick det bättre. Fick ploga några svängar för att dels få blankt mot isen och dessutom få lite bredare gata. När han var klar så plogade han upp ytterligare en sväng så att man kan gå en runda. Vågade oss dock inte ut på mitten då vi inte vet hur isen ser ut på sträckan mellan inloppet och utloppet. Blev en sträcka på ca 1 km.

På eftermiddagen blev vi bjudna på middag till Lasse och Birgitta. Idag blev det Norskpizza och när vi var på en plats med tillgång till spis så passade vi på att steka köttfärs och koka spagetti så nu har vi 10 matlådor i frysen.

När vi kom hem var vi bägge två rätt trötta så vi somnade framför tvn.

Inga kommentarer: