söndag, april 21, 2019

Grattis Humla 14 år idag!

Vaknade i hyffsad tid vid 8 i Enånger. Lasse hade rastat tjejerna men Henke klev upp och gav dem mat medan jag slappade en stund till.

Efter frukost så bytte vi om och gick en promenad runt byn. Blev först ett stopp hos Ola och Monica för att titta på kycklingar och lamm. Jösses så söta!

Lasse och Henke gick vidare med tjejerna så sen fick jag och Birgitta gå i rask takt för att komma i kapp.
Väl hemma kokades kaffe men först gick jag ut två bruksspår på täkterna. Blev två roliga spår där det ena även gick över en spång över bäcken. Det andra spåret gick genom en kohage.

Fika i solen och sedan fick tjejerna gå spåret. Lite slag men med alla föremål inne och inga problem med varken kohage eller spången över bäcken.

Vi avslutade vår utevistelse i Enånger med ett litet tennisbollssök där det dessutom hade smugit sig in varsitt påskägg till tjejerna. En bra födelsedag meddelade Humla!

Tänkt att hon idag fyller 14 år! Pigg som en 3 åring är hon i kroppen men visst har ålder satt sina spår i henne genom att hon är döv, inte ser så bra och har sina problem med att bajsa men pigg och glad alla dagar i alla fall.

Stort GRATTIS lilla Tant Humla på 14 års dagen!




När vi kommit hem så blev det uppackning och slapp i soffan några timmar innan vi gick en liten promenad ner till sjön innan middag som idag bestod av grillad Rostas som var helt fantastiskt god.

Mästarnas mästare och mästarkvalet blev kvällens tv underhållning och sedan blev det även ett dopp i baljan på kvällen.

Inga kommentarer: