onsdag, april 17, 2019

En dag med mycket jobb

Full fart på jobbet idag. Hann med massor inklusive lång lunch då jag gick till skogen och la spår till tjejerna. Idag skötte sig Humla bra när jag gick Vinnas spår. Vissa var lite fladdrig i spåret och missade faktiskt ett föremål så vi tog om delar av den första sträckan å sen gick det bra.

På Humlas spår hade det hoppat upp en hare i ena vinkeln så där snurrade hon lite men i övrigt gick hon fint. När spåret var klart så tog jag av selen å då passade hon på att ta Vinnas spår som låg på andra sidan stigen. Bakspårade hela det spåret och tog sedan bakspår på sitt egna spår så hon hann verkligen motionera sig idag.

Efter jobbet blev det ett stopp på systemet och sedan på ICA för att handla inför kommande tripp. Väl hemma klockan 18 så blev det en promenad med tjejerna så vi kom inte in förrän 19:30. Gjorde middag och lunch inför morgondagen.

När middagen var intagen började jag göra röror till en påsktårta som jag tänkte ta med mig. Vid den tiden kom Henke hem från Skellefteå så han fick agera diskare. Klockan 22 var allt klart så då var det bara att packa ihop det sista och sen somnade jag så fort jag la ner huvudet på kudden

Inga kommentarer: