fredag, april 12, 2019

Tjejkväll igen…

Henke steg upp tidigt idag och åkte till Gävle på storloge. Innan han åkte hade han ut tjejerna och gav dem mat så när jag vaknade vid 8-tiden så sov och snarkades det runt omkring mig. Slog på nyhetsmorgon och låg kvar i sängen ytterligare en timma men sen skrämde Humla iväg mig genom att i sömnen ligga och fisa ljudliga fisar som dessutom luktade allt annat än gott.

Förflyttade mig till rummet där det blev blev frukost och bara skön morgonmys. Lagom till lunch gick jag en långpromenad med tjejerna genom byn. Vi hamnade på en åkerholme i andra änden av byn där solen gassade och tranorna dansade så där blev vi sittande i säkert en timma och bara njöt.

Väl hemma så satte jag mig i bilen och åkte till biltvätten för nu behövde bilen få sig en omgång.

Efter en stunds vila var det hög tid att göra sig i ordning för kvällen. Idag väntade tjejekväll på The Bell tillsammans med EvaLotta, Anna, Laila och senare Linda. Blev en kanontrevlig helkväll där jag hade turen att Henke blev hemskjutsad precis när jag skulle in till stan så jag kunde lifta. Sen träffade jag grannen på krogen så då kunde jag lifta hem med dem.

Inga kommentarer: