söndag, juli 21, 2019

Göra ingenting dag

Steg upp klockan 08:30 efter att ha varit vaken ett tag redan. Henke hade hemsk hosta så han sov spenderade stora delar av natten i soffan istället för att undvika att även hålla mig vaken. Det var riktigt fint väder så vi käkade frukost och åkte sedan in och hämtade bilen i stan och rastade tjejerna en kortis. Även de var märkbart trötta efter gårdagens nattsudd.

Vi gick en promenad för att leta efter kantareller men kom hem svettiga med kanske 10 små kantareller men det blev ju en promenad i alla fall…

Sov en stund på eftermiddagen. Har blivit nått med Esset när jag trampade på henne när vi skulle träna lite apportering. Sedan dess vill hon inte sitta vid min sida och hon blir låg när hon ser dummiesen. Är lite spökig nu så jag antar att det blivit en stor grej av en liten händelse. Då är det bra att nyttja Vinna. Hon kan ju inte låta bli att vara med när hon ser mig och Vinna ha skoj med dummiesen.

Trots fint väder så blev det mycket tid inomhus då vi var lite slöa idag. Tvätten hängdes i alla fall ute och den torkade fort. Dessutom tömde vi husvagnen så att vi kan börja packa den i morgon.

Inga kommentarer: