lördag, juli 20, 2019

Hel natt på stan

En fin dag idag men vi började dagen lugnt och åkte sedan ut till Sandvika för att sola och bada lite på stranden. Blev en sandig historia där Esset grävde och sedan åt de gräs som Lady och Lufsen åt spagetti.




  


Jag badade en gång trots att det bara var 16 grader i vattnet. Hade med mig Vinna och Esset fick också hänga med ut och simma en kortis.

När vi kom hem blev det dusch och dessutom fick tjejerna varsitt spår vid Härbret.
Klockan 19 åkte vi in till stan och tog med hundarna upp till Lasse och Birgittas lägenhet där vi träffade Niklas och Emma. Delade en flaska Prosecco och gick sedan ned på stan vid 21:30-tiden efter att tjejerna rastats.

Vi hann gå in på tre ställen innan vi hittade ett ställe där vi kunde beställa mat. Blev middag klockan 22:15 men det funkar ju… Efter middag på Manis tog vi ett glas på området sedan gick vi till hundarna och rastade dem och gick på toa i lägenheten.

Vi avslutade kvällen på Taket dit även Maria och Fredrik och Linda anslöt.



Klockan 01:45 ringde vi en taxi medan vi rastade hundarna. Minst entimmes väntetid så vi väntade uppe i lägenheten. När det gått en timma gick vi ner och väntade vid apoteket. Ingen taxi kom… Klockan 03:15 ringde jag åter igen till taxi. De lovade att skicka en bil ASP så klockan 03,40 kom äntligen bilen så vi var hemma klockan 04:00. Hundarna kissade lite snabbt och sedan stupade vi i säng efter en trevlig kväll på stan med alldeles för lång väntetid på taxi.

Inga kommentarer: