lördag, juli 06, 2019

Skiftande dag

Dagen började verkligen inge vidare och jag hoppas verkligen att det inte ska blir så här på semestern. Tack och lov så började jag pigga på mig vid lunchtid då jag fick i mig mat men såklart var jag fortfarande svag så jag låg medan Henke åkte och handlade lite.

På eftermiddagen tog vi en tur upp till skjutbanan. För första gången för Esset så la jag spår till tjejerna. Vinna fick ett spår som var 4-500 m och Esset fick sitt längsta spår hittills på runt 100-150 m med två vinklar. Båda tjejerna klarade spåren med bravur! Esset är duktig och väldigt intresserad av spåret men helt ointresserad av sånt jag lägger i spåret. Spelar ingen roll vad det är. Möjligen kan hon pausa lite om det ligger godis i spåret men allt annat är ointressant.


Vinna spårar bra och älskar att hitta grejer i spåret och plockar dem blixtsnabbt. Idag fick Esset springa lös medan Vinna spårade. Esset sprang före vinna och ledde vägen hela rundan.

På kvällen kunde jag konstatera att Vinna är väldigt skendräktig. Hon har mjölk vilket även Esset upptäkt och hon vill bädda och boa både inom och utomhus. Vi har en bur stående i vardagsrummet som användes lite när Esset var liten och vi fortfarande hade kvar Humla. Den buren står kvar men ingen går in i den förrän nu när Vinna tycker att det kan vara en lämplig plats att ligga och boa i.

Kvällen blev lugn, vi käkade middag och sedan blev det tv hela kvällen….

Inga kommentarer: