lördag, juli 27, 2019

Utställning, bad och PDOL

Tidig morgon idag då  vi skulle åka till Sjulnäs på SSRKs utställning. Efter frukost och hundrastning anlände vi till Sjulnäs klockan 9:20 bara några minuter innan Hanna med Penny också anlände. Tack och lov ställdes tollarna direkt på morgonen vilket var väldigt lämpligt med tanke på värmen, 32 grader och hett som i medelhavet.

Esset har aldrig tränats för utställning men jag tycker det gick bra i alla fall. Lite hoppig och studsig när vi skulle springa men det la sig och sedan står hon inte så länge men med lite stöd och hjälp från mig så tycker jag ändå att det gick bra. Hon fick väldigt fin kritik och bedömdes med HP och ord som mycket lovande valp. Hon placerades dock som 3a då domaren tyckte att hon var lite bakhög  vilket absolut stämmer men det hör ju till vanligheterna när det gäller små valpar.





Penny som ställdes i Ökl vann klassen med fantastisk fin kritik men tyvärr inte excellent vilket jag tyckte skulle vara befogat med den fina kritiken.

 





 


Efter utställningen åkte vi till Thomas och åt sallad som vi stannade till och köpte på vägen. Vi bytte sedan om och gick ner och badade och sedan satt vi på gården och pratade och passade också på att fotografera hundarna när de torkat.















Det var så skoj att få se Penny igen och träffa Hanna. Måste se till att få träffa valparna i höst. Får nog se till att ordna en träff men just nu är schemat fullspäckat och Vinnas mående oklart så jag avvaktar tills augusti passerat innan jag bestämmer nått definitivt.

På kvällen blev det grillfest hos Thomas. Jag och Henke, Thomas och Camilla, mamma och pappa och Niklas och Christian.
 


Tog en taxi hem till mamma och pappa där hundarna fick vara medan vi gick ner på PDOL.
Vet inte om det är värmen, för lite vätska eller vad men jag blev i alla fall ordentligt snurrig så redan vid halv 2 kände jag att det var dags att åka hemåt.

Inga kommentarer: