torsdag, juli 25, 2019

Havsbadet och Tages

Vaknade och tog en promenad med hundarna ner till stranden. Lasse och Christinas 4 hundar och våra 2. Alla 2 som 4-benta badade innan vi gick upp och åt frukost.




Efter det så gick jag, Henke och Lasse en sväng på Havsbadets gigantiska camping och köpte varsin mjukglass till det oskäliga priset 70 kr/st.

Efter detta så drog vi åter igen husvagnen in till stan och denna gången ställde vi upp den på Norrstrand. Åkte och hämtade upp mamma och pappa och åkte sedan ut till stugan för att se hur det ser ut där i år. Där blev det åter igen bad och sedan satt vi och pratade med stuggrannarna och fikade lite. Kul att se att stugan är sig lik även om de håller på att förbättra saker och ting och bygga lite nya byggnader.

På vägen hem svängde vi förbi Borgaruddens camping och sedan åkte vi till en tjärn som vi blivit tipsade om som skulle kunna fungera som en bra träningstjärn när Hanna kommer upp. Tjärnen var kanonfin men vägen dit var under all kritik.

När vi kom hem till stan släppte vi av mamma och pappa och åkte till husvagnen och bytte om och hämtade duschgrejer. Rastade åter igen hundarna och gjorde oss sedan i ordning i lägenheten.

Klockan 17:30 var bord bokat på Tages. Fantastisk mat men något sämre service än vi är van vid.



På vägen hem från restaurangen gick jag och Henke en runda på PDOL. Rastade hunden och avslutade sedan kvällen på mamma och pappas balkong. Det var sedan en lagom promenad hem till husvagnen på Norrstrand.

Inga kommentarer: