måndag, juli 08, 2019

Första dagen på semestern

Första dagen på semestern idag. Man kan i alla fall inte tro att det är sommarsemester för usch va kallt det var idag.

Efter frukost så gjorde vi en handlarlista och sedan packade vi oss iväg och tömde återvinningen och bunkrade upp på systembolaget och sedan åkte vi ner till Enånger. Vi fick ju tillbaka urnan med Humla och det känns lite konstigt att ha den stående hemma då hon ju ska ner till sin pappa Neo som är begravd i Änga. För Neo var Änga himmelriket på jorden så det var den naturliga platsen för honom. Även Humla har trivts i Änga och eftersom nu Neo ligger där så blev det naturligt att även Humla ska ligga där. Det var betydligt smidigare att begrava Humlas urna än Neos hela kropp. Vila i frid älskade lilla Humla 💖

Efter “begravningen” fick Esset testa vilt för första gången på riktigt. Svårt att greppa och lite osäker på vad som förväntades av henne men absolut intresserad. Jag testade att ta Vinna som hjälp och lät Esset se Vinna apportera och sedan fick Esset testa igen. Vilken skillnad!!! Hon apporterade både kråka och and. Anden tog hon bättre grepp på så den var nog snäppet bättre.








Vinna gladde att få apportera vilt igen





På vägen hem stannade vi och handlade på Ica. Det var riktigt kylslaget så när vi kom hem kröp vi ner i soffan under en filt.

Till middag lagade vi Lövbiff med pepparrot och pommes. En av mina favoriträtter…

Ett fint minne från denna dagen för några år sedan dök upp på Facebook. Så passande!

Inga kommentarer: