söndag, juli 28, 2019

Dagen efter och hemresa

Gårdagen blev väl snurrig så dagen började väldigt segt. Både vi och hundarna var trötta tack och lov.

Jag lov med huvudvärk och när Henke skulle fylla vatten i husvagnen så slog han i huvudet i fönstret vilket resulterade i en hack i både panna och på näsa och såklart ordentlig smärta. Så där låg vi i husvagnen med varsin petflaska med fruset vatten liggandes mot våra huvuden. Måste sett hur roligt ut som helst men vad gör det när det hjälper.

När vi väl kom upp åkte Henke iväg med mamma och pappas bil för att hämta vår bil som stod kvar hos mamma och pappa.

Jag tog med tjejerna ner till vattnet och badade. Henke packade sedan ihop grejerna i husvagnen och sedan tog vi en tur till mamma och pappa. Där blev det datorfix, mobilfix och sedan en god macka med anjovis och ägg.

Med lite mat i magen åkte vi tillbaka till Thomas och rastade hundarna och kopplade husvagnen.. Strax efter klockan 17 började vår resa hemåt.

Redan i Skellefteå var Henke ordentligt trött. Vi stannade därför på MAX för att käka middag och det blev en rökig historia eftersom Max i Skellefteå ligger nära avfallsanläggningen som sedan något dygn stod i lågor.

Efter Skellefteå körde jag ner till Hörnefors där vi stannade och tankade och rastade tjejerna och gav dem mat. Vi körde sedan en bit till och stannade vid Skulebergets Havscamping vid 23-tiden. Incheckning, uppställning, rastning av hundar och sedan några parti Yatzy innan vi kröp ner i sängen.

Inga kommentarer: