fredag, juli 26, 2019

Omflytt, bad och Pizza och vin

Vaknade vid 02:30 när husvagnarna brevid oss kom hem för kvällen. Då blev det efterfest och Esset piggnade genast till.

Efter en dryg timma somnade jag i alla fall om men vaknade i en ordentligt varm husvagn. Steg upp och gick ner till vattnet så att tjejerna fick bada innan frukost. Frukost intogs i husvagnen och sedan promenerade jag till mamma och pappa med hundarna och Henke körde tillbaka mamma och pappas bil. Vår bil stod i deras garade eftersom hundarna fick vara i bilen medan vi var på restaurangen i gårkväll. Temperaturen i mamma och pappas lägenhet var 34 grader och temperaturen i garaget var strax över 20 så det var mycket skönare för dem att vara i bilen istället.

När vi hämtat vår bil åkte vi och tittade på nya husvagnar och sedan rekade vi ytterligare tänkbara träningsplatser innan vi åkte tillbaka till campingen och hämtade husvagnen och ställde upp den hos Thomas igen. Nu ställde vi upp den på ängen istället.

När allt var på plats tog vi en promenad ner till en badstrand där både vi och hundarna fick svalka ner oss och njuta i vattnet. När vi kom tillbaka hade mamma och pappa kommit och svalkade av sig på gården hos Thomas.

På kvällen blev det middag på Pensionatet eller Kiosken Pizza och Vin. Jättetrevligt ställe i den gamla stadsdelen Norrmalm i Piteå. Goda och lite annorlunda pizzor hade de också.

Jag körde så efter en avslutning på balkongen hos mamma och pappa så körde jag hem till Thomas. Där blev det lite vin och Yatzy i husvagnen innan vi somnade för kvällen.

Inga kommentarer: