tisdag, november 05, 2019

Premiärträning i totohallen

Idag jobbade jag på som vanligt. Skönt att ta tag i ärenden som blivit liggande och få röja upp lite på bordet och i datorn. Det har liksom inte funnits tid till det tidigare.

På lunchen blev det en skogspromenad idag eftersom vi planerat att åka till totohallen för en första riktig träning med gänget. Ser verkligen fram emot att träffa alla igen och att träna mera regelbundet. Kommer att bli såå bra att träna grunder med Esset inne i totohallen i vinter.

Direkt efter jobbet åkte jag hem en snabbis. Jag gick en promenad med tjejerna och Henke fixade middagen. Hann äta och kokade sedan lite te och tog med för att kunna fika lite också.

Anna, Kajsa och Tobbe var de som var med idag då Göran och Zenita fick förhinder i sista sekunden. Idag blev fokus att vara lugn i hallen trots alla hundar. Hon är ju så glad och blir sååå ivrigt men det lägger sig och då är hon väldigt fokuserad. Mycket passivitet och sen blev det fokus att vara lös utan att springa fram till övriga. Gick långt över förväntan och svarade väldigt bra på mina korrigeringar. Avlutade med lite apportering eller skick mot godisskål och där var hon också väldigt duktig!

Vinna som fortfarande har stygnen kvar efter operationen fick köra fotgående, stadga i stå och även hon fick lite apportering. Hon var enormt fokuserad och taggat och tyckte livet verkligen var toppen. Båda tjejerna var så duktiga när vi gick och fikade. Inte ett ljud från någon av dem.

Lite frusen när jag kom hem så då blev det en kopp glögg innan jag sjönk ner i soffan en stund. Trötta och nöjda hundar sov framför brasan.

Inga kommentarer: