torsdag, november 14, 2019

Träning i totohallen

Full fart på jobbet som vanligt. Skogspromenad på lunchen. Det är nyttigt att komma ut en stund mitt på dan den här tiden på året då det annars är mörkt när man åker hemifrån på morgonen och det är mörkt när man kommer hem efter jobbet. Idag fick tjejerna lite sök och stadgeträning under promenaden.

Efter jobbet åkte jag direkt till Totohallen där jag och Anna träffades och tränade lite inför kommande utställning nästa helg.

Jag undrar om det kan vara löp på gång för Esset för hon är väldigt tramsig just nu. Hon känns oroligt och stressad och blir då väldigt flamsig och klängig och det upplever jag inte att hon varit tidigare men hormoner kan spela ett spratt på unga hundar. Vi får vänta och se, hon har ju passerat 8 månader nu så det skulle ju inte vara så konstigt….

Det där med att känna igenom henne är en utmaning nu då och sprätter och hoppar och klänger men i övrigt tycker jag att hon skötte sig rätt ok idag. Vinna var supertaggad och gjorde supersnygga inkallningar med ställande, fotgående och sen körde jag lite skiften i fjärrdirigering. Filmade fotgåendet för första gången denna säsong och nog tusan har hon en bättre position nu än tidigare. Bara när jag springer som hon viker ut rumpan så det får vi komma vidare med.

Träningen avslutades med fika tillsammans med Göran och Henrik som kom till totohallen för att fixa lite grejer. Under tiden passade Esset på att fixa lite…
Tur att man har många koppel hemma….

Såå skulle jag aldrig göra låter Vinna hälsa....

Middag och sedan däck i soffan vid 21-tiden…

Inga kommentarer: