fredag, november 15, 2019

Vad gör man en fredagkväll?

Ja först är det såklart fredag dag och då jobbar man precis som vanligt. På lunchen blev det en skogspromenad med koppelträning men även lite lösspringande i skogen för den energiöverfyllda Esset.

På eftermiddagen var jag iväg och dokumenterade lite i ett ärende där återställningsåtgärder ska ske/skulle ha skett.

Jobbade på till klockan 16. På vägen hem skulle jag hämta ut medicin till Vinna mot skendräktighet. Det var lättare sagt än gjort. Inget apotek hade preparatet men på det sista apoteket fanns i alla fall ett motsvarande preparat men då fick de inte byta. Hade nu lagt ner 1 timmar på att åka runt och eftersom Vinna opererat juvertumörer precis och efter det fått ett stor svullnad så är det viktigt att börja förebygga skendräktigheten så att vi inte riskerar mjölkstockning också. Tack och liv fanns en anställd på apoteket som bodde granne med veterinären (de hade förövrigt hunna stänga kliniken) så hon ringde hem till honom och fick klartecken att byta preparat. Tack!

Väl hemma blev det en promenad i mörkret och sen gjorde vi pizza till middag. Såg Sverge vinna över Rumänien i fotboll och därmed bli klarar för Fotbolls EM men såklart fick jag också huvudvärk så jag sov bort hela andra halvleken.

Inga kommentarer: