fredag, november 08, 2019

Vinterns första helg

Idag snöade det verkligen hela dagen så det ser ut som den första vinterhelgen nu är att “se fram emot”. Jag hade först tänkt jobba halvdag idag och gå hem och lägga spår till tjejerna efter lunch men… Nä! Det får bli någon annan gång.

Åkte till klubben och promenerade på lunchen. På plan fick Esset springa och röja järnet bara för att hon har såå mycket spring i benen. Passade samtidigt på att träna inkallning och idag var hon verkligen klockren. Kom direkt varenda gång jag ropade och undan går det. Springer nästan fortare än kroppen hinner med.

Vinna som inte röjjer lika mycket hänger i närheten av mig så vi passade på att köra lite fotgående när jag ändå gick omkring där fram och tillbaka. Finaste Vinnavännen!!!

På fikat kom Mats på besök men just då hade jag det lite körigt så jag hann inte träffa honom så mycket men kul att se att han i alla fall är på benen och det känns som att han nog gärna skulle vilja komma och jobba igen.

Jag avslutade dagen på jobbet lite tidigare än vanligt idag och fick från jobbet klockan 15:30 men åkte då och köpte en korg som jag tänkte jag skulle fixa till och ställa upp vi entrén med lite dekorationer och en ljusslinga i när jag får lite tid och inspiration över.
Väl hemma blev det en löprunda i mycket snöigt, blött och blåsigt väder. Esset njöt av att få ytterligare ett race idag medan Vinna var måttligt road i alla fall när vi joggade bortåt. Efter att vi vänt var det bra fart på henne också.

Till middag åt vi idag italiensk plockmat och sedan tog vi rätt på lite kötträtter och gjorde en pastasås med kött och kantareller.

Inga kommentarer: