lördag, november 09, 2019

Wrom wrom

Snöigt och grått och tråkigt men nu tänkte jag ta chansen. Efter en mycket lugn och skön morgon framför tvn så tog vi på kläder och gick ut i skogen. Väl där släppte vi Esset som wroomade iväg.

Hon springer stort och hon springer snabbt. Var kall och hon kommer tillbaka inom ca 30 sekunder. Tror att den hunden skulle fungera väldigt bra som stöthund och kortdrivare. Hon kommer tillbaka och går ut igen. Vi gick och vi gömde oss men det bekom henne inte. När hon letade sig tillbaka så hittade hon snabbt våra spår och hamnade aldrig i några grubblerier.

Lite senare började jag köra inkallning när hon var långt borta men inom synhåll för att jag skulle se hur hon reagerade på min inkallning. Hon var klockren och kom direkt. Testade både att ropa och senare att blåsa inkallning och det funkade lika bra bägge två.

Även Vinna gick lös men hon drar inte iväg med Esset utan håller sig kring oss och tigger godis. Märks att hon går in i skendräktighet nu…

Blev en riktigt skön promenad som avslutades längst med vägen men då fick de gå kopplade.



Efter den sköna promenaden åkte vi ner en sväng på stan. Blev nya vinterskor för mig men i övrigt inga inköp.

Väl hemma blev det lunch och lite vila framför skidor på tv. En koppelpromenad på eftermiddagen innan vi åkte in till stan för en middag på Pinchos. Trevligt men jag måste säga att jag inte är imponerad av maten där.



  



På kvällen blev det så mycket bättre framför tvn. Esset var nog rätt nöjd med dagen tror jag  ör hon somnade på mina ben.

Tyvärr fick jag panikhuvudvärk efter det och blev sängliggande resten av kvällen vilket resulterade i att huvudvärken gick över vid midnatt men min långa “kvällsvila” gjorde att jag inte kunde sova efter det så det blev en rätt sömnlös natt.

Inga kommentarer: