tisdag, november 26, 2019

Stressig dag

Ännu en helt hysterisk dag. Jag förstår inte varför det är så extremt mycket som händer just nu. Å hur kommer det sig att alla akuta ärenden och klagomålsliknande ärenden med enormt påstridiga ”klaganden” hamnar på mig.

Hela förmiddagen gick åt till ärendet med Legionella som vi fick in i går eftermiddag. Först skulle det ringas till olika instanser för att få svar på var proverna kunde analyseras. Det blev totalt 2 timmar och 20 minuter som gick åt till att ringa olika sjukhus i området. Akademiska, Gävle, Karolinska, vänta, klicka på alternativa val och prata med folk som i sin tur pratade med andra. Till sist fick jag i alla fall napp så att jag ska kunna skicka proverna tillsammans med de prover som går från Hudiksvalls sjukhus ner till Akademiska i Uppsala. Håller tummarna för att det funkar nu. Provtagning utfördes både hemma hos insjuknad person men också på hans arbetsplats.

På eftermiddagen kom nya akuta ärenden gällande allt från vattenskyddsområden, polisutredningar, förorenade massor och algblomningar.

På lunchen hann jag ut med tjejerna och lyckades så blöta ner mig ordentligt eftersom jag gick en ny sväng som visade sig ha blivit översvämmad.

Direkt efter jobbet klockan 17:30 åkte jag till totohallen. Där fick jag till en riktigt bra träning med tjejerna.

Vinna: Fotgående, ställande, läggande och sättande under gång, konen men också lite dirigeringsträning med dummies. Glad och periodvis duktig.

Esset: Fotgående, sitt-stannakvar, apportering med andras dummiesar av olika storlekar och former samt stoppsignal med pipa och första gången med höver dirigering. Hon var kanonduktig!!!

Som vanligt så trevlig att umgås med mina träningskompisar. Vilken tur att jag har dem. Det är de stunderna som jag mår som bäst just nu…

Kom hem först närmare klockan 20. DÅ hade Henke fixat god middag. Tur att jag har honom!.

Pratade med min brorsdotter i telefon och sedan blev det slapp i soffan en timma innan det var dags att krypa till sängs.

Inga kommentarer: