söndag, augusti 16, 2020

Dagen efter... bröllop

Vaknade till i husvagnen vid 5-tiden och hörde då röster passera. Gissar att de var de sista som lämnade området. 

Efter det så sov jag bara till och från då jag tyckte att det började bli så varmt. Klockan 8 gav vi upp, slog på tvn och såg nyhetsmorgon och sedan vid och 8:30 började vi med frukost.

Promenerade bort till udden med hundarna och såg då att det var mycket som skulle städas upp idag å då vi inte ville köra bil än på ett tag och det inte direkt var några andra som var vakna så satte vi hundarna i bilen och började jobba. Samlade tomburkar (dock var de flesta burkarna inte tomma). Hällde ut innehållet och fyllde nästa två säckar. Städade ihop glas och tallrikar och tog bort stolsöverdraget och dukar. Samlade ihop stolar och fällde ihop bord och samla dessa på ett ställa. 

Efter nästan 2 timmars jobb började de anlända fler som fällde ihop partytalt, tog in belysning, började lasta och köra iväg alla som skulle köras bort. Då kände vi att vi hade bidragit med tillräckligt så vi packade ihop husvagnen och begav oss hemma. 

Väl hemma skulle husvagnen ställas på plats på baksidan, kläder, livsmedel mm skulle bäras in så vi gjorde det direkt medan hundarna röjde på gården. När allt var på plats blev det en macka och sedan somnade vi i soffan en stund.

En promenad genom byn och sedan åkte vi och hämtade pizza innan det blev en dusch och lite tv-titt.

Oj så gärna jag skulle vilja var ledig lite till nu när det är så soligt och varmt och fint.


Inga kommentarer: