söndag, augusti 02, 2020

Skuleskogen och slåttdalsskrevan

Vaknade till att det smattrade på husvagnstaket. Rätt mysig när man ligger i en husvagn men inte så skoj med tanke på den vandring vi tänkt göra idag. Började planera för något annat men regnet avtog lite så vi beslutade oss för att gå vidare med vår ursprungliga plan, att vandra till Slåttdalsskrevan.

För att inte riskera samma problem som igår så beslutade vi oss för att gå från norr istället för från söder. Vandringen började mycket snällt men även idag bjöd vandringen på sina utmaningar.















Efter någon timma så kom vi upp till en fantastisk sjö! Vi vilade en stund men promenerade sedan vidare upp till Slåttdalsskrevan. Vilken mäktig plats! Gick också ut för att se utsikten på berget men då kom en tät dimma smygande så det blev ingen utsikt











Vi vandrade ner idag och intog dagens lunch nere vid sjön.

När den var intagen, hundarna badade och vi hade fyllt på vätska så beslutade vi oss för att gå en annan väg ner.





Det blev verkligen en utmaning. Enormt brant!!!


Väl nere så blev det dock en skön “promenad” på tre kilometer innan vi var tillbaka vid bilen igen.

Även idag har Vinna klarat vandringen hur bra som helst. Esset har skuttat runt som en bergsget vilket skapar en hel del utmaningar för mig som har henne i koppel. Jösses!!!

Väl tillbaka vid husvagnen igen skippade vi badet för nu regnade det igen. Vilket tur vi hade, då det inte regnade när vi vandrade men både före och efter.

Dusch blev det dock och när det var dags att börja med maten så hade det faktiskt klarnat upp lite vilket var skönt eftersom vi skulle grilla Coritzo och Haloomi.

Även denna kväll blev lugn med tv, kortspel och Yatzy.


Inga kommentarer: