måndag, augusti 17, 2020

Tillbaka till vardagen

 Så var det måndag och nu är vi verkligen tillbaka i vardagen igen. Sånär som på två personer så är alla tillbaka på jobbet igen efter semestern. Det står nu klart att vi kommer att fortsätta kunna jobba hemifrån varannan vecka. Det känns OK tycker jag.. En förändring är att vi inte är hemma hela veckor utan delade veckor. I mitt fall innebär det att jag denna veckan kommer att vara på plats på kontoret måndag och tisdag för att sedan bli hemma onsdag-fredag och måndag-tisdag nästa vecka.

Hundarna fick vara hemma hela dagen idag och Henke åkte hem till dem på lunchen. Skönt när det är varmt och soligt.

Efter jobbet delade jag och Henke ut kallelse till årsmöte för vägföreningen samtidigt som vi promenerade med hundarna. Efter det så åkte jag till brukshundklubben för att tillsammans med Tobbe och Kajsa röjja lite och passade samtidigt på att träna lite hund. 

Henke klippte under tiden gräsmattan och skulle visa båten men som vanligt ställde spekulanten in besöket precis före överenskommen tid. Närmare bestämt 8 minuter före... Blir så trött på hur folk bokar och påverkar andras liv  och sedan bara gör som de själva vill...

Kom hem först klockan 20:30 och då blev det en enkel middag med korv och makaroner.

Inga kommentarer: