fredag, oktober 09, 2020

Årets sista camppingsemester

 Idag blev det full huggning på jobbet. Henke som är permitterad var hemma med hundarna och passade samtidigt på att handla inför helgen och lasta in och förbereda husvagnen genom att packa, fylla vattentanken osv...

Hade tänkt avsluta dagen senast kl 15 men det blev lite senare. Hem och byta om och sen iväg. Första anhalt var Forsa där vi skulle hjälpa Johan och Johanna upp med husvagnen från Cia och Per-Erik gård. När detta var gjort styrde vi tillsammans bilarna mot Ockelbo och fiskesjön Valkalampi.

Lagom tills det började mörkna hade husvagnarna placerats på plats. Hundarna rastades och sedan gick vi in i våra husvagnar och gjorde fredagmiddag. För vår del blev det en gryta med ris. Grytan gjorde vi på strimlad lövbiff, lök, senap och creme fraishe så det gick snabbt och smidigt. 

När vi hade ätit träffades vi utomhus och väl påbyltade och med ljus och lyktor. Kaffe och lite annan dryck innan vi avslutade kvällen vid 23-tiden och då passade vi också på att spela lite Yatzy men det blev storstryk för mig på den fronten.

Inga kommentarer: