måndag, oktober 05, 2020

En strimma sol

Vaknade tidigt på morgonen av värk i foten. Gick upp och tog en värktablett vid 4-tiden och efter en timma gick jag upp och smörjde foten med bedövande salva. 

Jobbade hemifrån idag och nu börjar det verkligen vara mörkt på morgon. Man måste tända en hel del lampor inledningsvis.

På lunchen gick jag en promenad ner till vägen och banne mig om jag inte kunde gå hyffsat bra utan att halta så länge jag gick på plan mark. Kunde dessutom gå i gympadojjor nu vilket jag inte kunnat på över en vecka.

Efter lunch blev det möte och sedan drog jag ner till sjukhuset och tog ett antikroppstest istället för att ta eftermiddagsfika. Hoppas på antikroppar trots att jag inte varit sjuk sedan Corona slog till i våras. 

På eftermiddagen gick jag med genom hela byn men först gick vi ner till sjön. Solen visade sig för första gången på över en vecka så då var det läge att fota hundarna lite...









Till middag blev det rester i form av Västerbottenlax och när jag var iväg och handlade tidigare så råkade det följa med en liten godsak också....

Inga kommentarer: