lördag, oktober 03, 2020

Fönster-trend

 Henke skulle åka iväg på fest i helgen men först fick han gå en promenad med tjejerna så att jag inte behöver gå så mycket under dagen. Jag tog det istället lugnt och skönt och låg i soffan och softade men medan Henke gick promenad så passade jag på att dammsuga huset samt dammtorka lite....

När Henke hade åkt pratade jag med mamma som berättade att de tvättat fönsterna igår. Jag har under en månads tid gått och stört mig på de smutsiga fönsterna men startsträckan är ibland lång. Nu tog jag i alla fall fram min Kärcher och gjorde slag i sak. 

Precis när jag skulle börja så ringde Amanda som är hemma pga Covid-19. Vi pratade och när vi avslutade samtalet skulle även hon ta tag i sina smutsiga fönster. Sååå med det sagt.... Nu har släkten Lundberg rena fönster. Sååå skönt!

Hann även med att ta hand om blommorna när jag ändå flyttade undan dem för att komma åt fönsterna.

På eftermiddag blev det ett sök för tjejerna men även idag blev det en lugn dag. Går inte att träna så mycket när man inte kan få obehindrat.

På eftermiddagen åkte jag till Iggesund för att vara med och fira Klara och Alva som bägge fyllt år i veckan. Pizzabuffé och sedan gofika blev det. Fick också testa Cura-tecken som Alva och Klara fick i present. Kan jag nog komma att köpa känner jag. Har tänkt flera gånger men eftersom jag inte vetat hur det känts så har det varit för stor kostnad för att bara chansa men nu har jag ju testat lite i alla fall...

Kom hem vid 21:30, blev en kort promenad med tjejerna och sedan tv resten av kvällen.

Inga kommentarer: