lördag, oktober 10, 2020

Spår, fiske och magknip

 Vaknade tidigt med lite lätt huvudvärk men tack och lov gick detta över före kl. 9. Då passade jag på att gå en lite längre promenad med tjejerna. Henke och Johan fiskade medan Johanna inte alls var pigg utan vilade inne i husvagnen.

Fiskelyckan var väldigt ojämn till vår fördel den här gången. Alla fiskarna som nappade högg på våra spön medan Johan och Johannas spön tydligen inte lockade trots samma powerbait och lika dana krokar.

På eftermiddagen gick jag ut två spår till tjejerna. Till Vinna la jag ett ganska "tight" spår på drygt 600m med 4 föremål. Till Esset blev det ett lite längre spår på drygt 700m i lite mera varierande terräng.

Båda tjejerna var grymma men Vinna går långsammare och håller sig därför mera exakt i spårkärnan. Trots att vi fick stanna i spåret och släppa förbi 7 motorcrossar så bara fortsatte hon i mitt spå. Superduktig och stensäker var hon.


Esset är snabb men supersäker hon också men fladdrar lite mera. Hon var aldrig mera än ca en meter från spårkärnan så hon missar inga föremål eller vinklar men sicksackar lite mera än Vinna.

Då vi varit uppe tidigt och vi visste att det skulle börja regna på eftermiddagen så blev det tidig middag eftersom vi skulle grilla. Gjorde också potatisgratäng till och det blev kanongott men varje gång jag har ätit idag så har jag fått en enorm magknip så även efter middagen.



Ikväll satt vi nere vid elden vid vindskyddet men redan vid 18-tiden började det regna så det blev tidig kväll då vi kröp in i våra respektive vagnar. Idag gick det bättre och jag sopade banan i både Yatzy och 500.

Magen och skallen ville inte vara med idag så jag var tvungen att lägga mig. Henke väckte mig när det var dags att gå kvällspromenad med hundarna och då hade jag ordentligt ont i skallen och ont i magen. Fick mer eller mindre panik men med värktabletter och kylmask så lyckades jag till sist somna om och var piggare när jag vaknade till även om värken inte var helt borta.


Inga kommentarer: