onsdag, oktober 07, 2020

På jobbet och dirigeringsträning

 Idag var jag på plats på jobbet igen. Känns faktiskt kul när man är på jobbet samtidigt som att det är rätt skönt att jobba hemifrån. Perfekt att få bägge delarna genom att jobba varannan vecka. Idag var det dessutom APT å då träffar man ju fler än vanligt. Riktigt skoj!

Som vanligt fick hundarna vara med mig på jobbet på förmiddagen och sen åkte jag hem på lunchen, gick en promenad och lämnade dem hemma efteråt.

Efter jobbet så gick vi en promenad bort genom byn. Vi vek dock ner på täkten och nötte dirigeringstecken igen. Idag var verkligen Esset skitduktig trots att jag la in höger, vänster och ut skick på samma träning. Brukar annars träna det ena eller det andra.

Vinna får köra samma sak men kör även sneda bakåtskick med henne dessutom skickar jag på ut, blåser stopp och vinklar om. Så gör jag inte med Esset ännu.

Fortfarande är det väldigt dåligt väder. Förutom den timma sol som vi fick på måndag eftermiddag så har det regnat varje dag de senaste två veckorna nu. Skittrist och skitblött 🙈

Inga kommentarer: